Офіційний сайт
виробника

made_ukranian
(050) 404-76-00
(067) 005-88-55
(044) 364-83-96
Пн-Пт 08:30 - 19:00
Сб 8:30 - 13:00
Нд: Вх
0
made_ukranian
  • 0
Оберіть мову
Українська | Англійська

Хутряна ковдра - природне тепло!

Дата публикации: 03.10.2018

Як часто хочется доторкнутися до живого тепла! Потримати його у своїх руках, відчути його тепло. Маючи у себе вдома хутряну ковдру можна усе це відчути. Ще в давні часи первісні люди спали та вкривалися шкірами тварин. Не тільки тому, що вони були дуже теплими, але й надзвичайно м’якими та приємними на дотик. Натуральна вовна гарно вбирає і випаровує вологу. 

Нещодавно ми запустили у виробництво ковдри з штучного хутра, яке виробляємо з чистої овечої вовни. Представляє собою двостороннью ковдру, з одного боку обшиту тканиною з 100% бавовни, а з іншого "хутром". Штучне хутро складається з грунту (поліефіра) і ворсу (натуральної вовни новозеландських овець). За допомогою вязально-прошивного методу - вовняні волокна уплутують в нитки основи грунту. Виготовляють ковдри на сучасному європейському обладнанні під суворим контролем якості кожної одиниці.

Ковдра забезпечує прекрасний повітрообмін, чудово зберігає природний мікроклімат людини, вбирає, а також випаровує вологу. Вона добре пропускає повітря, тим самим захищаючи від перегріву під час сну. Завдяки унікальній здатності зберігає форму і об'єм, не втрачає первинного вигляду, м'якості і об’єму на протязі тривалого періоду. А унікальні властивості овечої вовни допомагають при лікуванні багатьох хвороб, мають заспокійливий і навіть знеболюючий ефект. Виготовлена з якісних матеріалів, ковдра, не збивається довгі роки. Оригінальна текстура ковдри дозволить Вам самостійно вибирати більш комфортну для сну сторону.

Щоб хутряна ковдра прослужила довго, потрібно дотримуватися кількох правил по догляду:
• Не зберігати в сирих, холодних приміщеннях
• Регулярно провітрювати на свіжому повітрі
• Прання в домашніх умовах може привести до збивання волокон, тому чистити ковдру необхідно в хімчистці

Ковдра має не тільки прийнятну ціну, а й огорне Вас теплом прохолодними ночами, допоможе розслабитися і зняти напругу.

03.10.2018