Офіційний сайт
виробника

made_ukranian
(050) 404-76-00
(067) 005-88-55
(044) 364-83-96
Пн-Пт 08:30 - 19:00
Сб 8:30 - 13:00
Нд: Вх
0
made_ukranian
  • 0
Оберіть мову
Українська | Англійська

Лляні шкарпетки, в чому ж їх переваги?

Дата публикации: 03.08.2018

     На перший погляд, шкарпетки можуть здатися досить простим і невибагливим предметом Вашого гардеробу. Але насправді це не так, адже вони постійно необхідні нам. Ми одягаємо шкарпетки на роботу, для занять спортом або просто вийшовши на прогулянку.

     На теперішній час існує досить багато виробників цих виробів. Виготовляють як синтетичні, так і натуральні шкарпетки. Багато виробників заради збагачення і скорочення витрат свого виробництва починають виготовлення фальсифікованого товару. Але ж, як правило натуральні шкарпетки з бавовни, льону або бамбука, не можуть коштувати дешево. І якщо раптом Вам пропонують придбати натуральні шкарпетки за низькими цінами - знайте, Вам намагаються підсунути справжнісінькі синтетичні шкарпетки.

    Одним з варіантів натуральних шкарпеток є лляні, які добре підійдуть в літню пору року. Хоча в цілому виробництво лляних речей є не дешевим, але такі шкарпетки є хорошою альтернативою бавовні, хоч і на порядок дорожче. Як і будь-яка натуральна річ, лляні шкарпетки мають ряд значних переваг. Наприклад:

- лляні шкарпетки не викликають роздратування шкіри або інших алергічних реакцій, так як в лляних волокнах хвороботворні бактерії і грибки не здатні розмножуватися;

- мають бактерицидну дію, тим самим позбавляють від неприємних запахів, навіть при дуже тривалій носці;

- гігієнічність, з лляними шкарпетками, попрілість ніг і розвиток грибка Вам не страшні;

- натуральні волокна льону дозволяють "дихати" Вашим ногам протягом усього дня;

- гігроскопічність дозволяє легко і швидко вбирати і випаровувати непотрібну вологу;

- лляне полотно досить довговічне, що забезпечує досить часті прання, без втрати фактури, кольору і щільності.​​

    На перший погляд, лляні шкарпетки можуть здатися трішки грубшими ніж наприклад бавовняні, але це зовсім не приносить ніякого дискомфорту під час їх носіння. Варто зазначити, що після початку носіння, лляні шкарпетки стают більш м'якими, мають приємне тактильне відчуття, що неодмінно подарує Вам комфорт протягом усього дня.

    Шкарпетки з льону мають легкий ненав'язливий блиск і добре поєднуються як з класичним взуттям, так і спортивним. Не економте на своїх ногах, вибирайте тільки натуральні і якісні шкарпетки.

    Зручні шкарпетки з льону - це 100% комфорт і запорука вашого здоров'я!

03.08.2018